Реч директора

Дубоко верујем у потенцијал ове школе. Наша компаративна предност су ресурси (добра опремљеност, просторни капацитети, кадровски потенцијал) постигнућа ученика на такмичењима (127 пласмана на различитим нивоима) добра сарадња са локалном заједницом и родитељима.

Издвојила бих, пре свега, наставни кадар оснажен младим снагама, компетентним у својим областима, са сјајним сарадничким духом и добром енергијом, надасве креативан.

Наш заједнички циљ је да сваки ученик у овој школи оствари своје потребе за квалитетним образовањем, испољи креативност, стекне самопоуздање и спремно закорачи у живот. Као предузетничка школа, доприносимо  да сваки ученик открије своје потенцијале, осамостали се и буде одговоран за свој рад.

Сви играмо у истом тиму и сви играмо на резултат. Сваки упис првака, као и завршни испит осмака, доживљавамо  као утакмицу. И ми полажемо тест успешности. Нису то само бројке, то су мерила колико и како смо радили. Ове године просечна оцена на завршном испиту је изнад просека републичког нивоа и  Школске управе Београд. Поносни смо због тога. Сигурна сам да можемо још више и боље, пред нама су изазови где ћемо потврдити свој квалитет.

                                                                                                                                                                       Виолета Вукићевић